humanitarni razlozi

Dalaj Lama podržava izbor najljepše Istrijanke

0
Angelica Zacchigna i Dalaj Lama (Foto: Facebook)
Angelica Zacchigna i Dalaj Lama (Foto: Facebook)

Terasa lounge bara Aruba u Puli 27. svibnja u 21 sat ugostit će najljepše djevojke Istarske županije koje pokušati izboriti krunu i nastaviti natjecanje na izboru Miss Hrvatske. Izbor Miss Istarske županije za Miss Hrvatske treću godinu za redom organizira firma Art Moment koju predvode Paolo Batel i Tatjana Bulešić. Direkciju izbora Miss Hrvatske predvode Maja Vračarić i Iva Loparić.

Nakon velikih uspjeha istarskih ljepotica na nacionalnim i svjetskim izborima (Elena Jung Miss Istarske županije 2015. godine i aktualna prva pratilja Miss Universe 2017. godine te Angelica Zacchigna Miss Hrvatske 2016. godine), 27. svibnja doznat ćemo ime nove Miss Istarske županije. Izbor Miss Hrvatske izdvaja se od ostalih izbora po tome što djevojke ne izlaze u kupaćim kostimima, već se ocjenjuju u pet kategorija: talent, intervju, modelling i multimedia.

Posebna gošća izbora Miss Istarske županije za Miss Hrvatske biti će Miss Hrvatske 1996. godine Vanja Rupena koja će specijalno za tu priliku doći iz Milana. Cijeli projekat ima i humanitarnu notu tako je Direkcija Miss World pokrenula humanitarni projekat zvan „Ljepota sa svrhom„ koji za cilj ima poticanje volontiranja humanitarnih projekata, a cijelu priču podržao je i Dalaj Lama.

Tako se Direkcija Miss Hrvatske koja ove godine slavi 25 godina postojanja, pridružila dobrim vibracijama i u suradnji s udrugom Debra koja brine o djeci „leptirima„ i našim poznatim proizvođačima vina pokrenula projekt „Njegujmo život„.

U svrhu ovog projekta napravljena je posebna edicija kutjevačkog rosea s posebno dizajniranom etiketom koju je osmislio modni dizajner Iggy Popović u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec poznatijom kao Holly Style. Kutjevo će od svake butelje ove limitirane edicije uplatiti 5 kn udruzi Debra kako bi mogli njegovati život ovih malih leptirića. Početak programa je u 21 sat. Voditelj programa je glumac Frano Novljan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa