TZ Općine Kanfanar dobila internet stranice

0

Turistička zajednica Općine Kanfanar dobila je svoju internet stranicu www.visitkanfanar.hr na kojoj će se moći naći sve informacije bitne za boravak i odmor u Kanfanaru, kao i informacije o ponudi smještaja, ugostiteljskih objekata i lokalnih proizvođača.

Stranice su prevedene na tri jezika i nude opise najznačajnijih kanfanarskih kulturno-povijesnih i prirodnih atrakcija, pregled resursa za aktivni odmor (biciklističke staze, pješačke staze, penjačke stijene, sportske terene na području općine...), informacije o manifestacijama, ponudu lokalnih proizvoda (fuži, vino, med, prirodna kozmetika...) i ugostiteljskih objekata te ponudu smještaja na području Općine Kanfanar.

Osim promocije turističkih resursa Općine, cilj je stranicama predstaviti i sve popratne sadržaje i mogućnosti koji u Općini Kanfanar stoje na raspolaganju turistima, ali i posjetiteljima. Stranice će se kontinuirano nadopunjavati novim sadržajima, promotivnim materijalima u digitalnom obliku i informacijama o smještajnoj ponudi, kao i svim drugim informacijama bitnima za turizam te će ujedno služiti i kao promotivni kanal lokalnim proizvođačima.

Dizajn stranica prati postavke brenda Općine Kanfanar kao općine istarskog vola i fuži, a naziv stranica – Visit Kanfanar – usklađen je s nazivom kojeg Turistička zajednica Općine Kanfanar koristi na društvenim mrežama, odnosno na Facebooku, Twitteru, YouTubeu i Instagramu.

Osim kategorija čija je svrha promocija Općine Kanfanar, stranice obuhvaćaju i sekcije s informacijama za iznajmljivače, službenim i statističkim podacima te materijalima o Turističkoj zajednici Općine Kanfanar, ankete kojima će se kontinuirano evaluirati razina kvalitete turističke ponude te, shodno rezultatima istih, analizirati potrebe za provođenjem određenih aktivnosti, kao i dio s press clipping izvješćima o važnijim događajima na području Općine Kanfanar. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa