Policija i dalje traga za Brnosom, žrtve van životne opasnosti

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Istarska policija i dalje traga za 30-godišnjim Danijelom Brnosem, osumnjičenom da je pucao i u mladića i djevojku 7. svibnja u Vrsaru i teško ih ranio. Policijski službenici s dugim cijevima su gotovo na svim važnijim križanjima i izlazima na autocestu i pregledavaju svako osobno vozilo, piše Večernji list.

Po riječima glasnogovornice Policijske uprave istarske Nataše Vitasović, stanje ranjenih je stabilno, a neslužbeno se doznaje kako su oboje propucani u glavu, vrat i prsni koš. Djevojka, 19-godišnjakinja iz Svetog Lovreća i 23-godišnji mladić iz Bala su recepcioneri u hotelu Puneta u Vrsaru i ranjeni su 7. svibnja oko 14 sati u blizini recepcije.

Policajci su zajedno sa zamjenicom županijske državne odvjetnice u Puli na mjestudogađaja obavili očevid kojim je utvrđeno da je 7. svibnja oko 14 sati ispred hotela u Ulici Pineta u Vrsaru, 30-godišnjak dočekao 19-godišnjakinju te se s njom verbalno sukobio. U trenutku kada im je pristupio 23-godišnjak u namjeri  da zaštiti 19-godišnjakinju, 30-godišnjak je iz vatrenog oružja pucao u njega i djevojku. Ozlijeđeni 23-godišnjak i 19-godišnjakinja nakon pružene hitne medicinske pomoći  prevezeni su u OB Pula gdje su zadržani na liječenju te se nalaze van životne opasnosti, objavila je 8. svibnja istarska policija.

Osumnjičeni Brnos iz Vodnjana pobjegao je, kako sumnja policija, u tamnom sportskom vozilu, najvjerojatnije marke BMW. Glas Istre navodi da je Brnos dobro poznat policiji, kao i neslužbenu informaciju da ga je djevojka u koju je pucao prijaviljivala zbog prijetnji, donosi Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa