U Poreču se održava Festival poduzetništva, obrta i OPG-a

0

Porečki Trg slobode 6. svibnja od jutra je osvanuo ispunjen brojnim štandovima, događanjima i domaćin i stranim posjetiteljima koji su se okupili na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-a, koji drugu godinu za redom zajednički organiziraju Grad Poreč i Poslovni dnevnik.

Na festivalu izlaže pedesetak poduzetnika, obrtnika i OPG-aova Poreča i Poreštine, koji posjetiteljima predstavljaju svoje proizvode i usluge, te je festival istovremeno mjesto degustacija, trgovine i ostvarivanja poslovnih kontakata.

Sve okupljene na otvaranju sajma pozdravio je zamjenik gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić, koji se zahvalio organizatorima i svim izlagačima i izrazio zadovoljstvo ovim događanjem koje drugi put gostuje u Poreču, a građanima, i nadasve brojnim turistima pruža uvid u rad i proizvode brojnih lokalnih proizvođača, te predstavlja jedno zanimljivo događanje u predsezoni.

Uz izložbeni dio, u sklopu Festivala planirane su i edukacije za školarce, gastro-show i besplatne degustacije, kao i koncert Ivana Zaka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa