Vodnjanski košarkaši sudjelovali na turniru u Zagrebu

0
KK Oliva
KK Oliva

Dana 29 i 30. travnja, ekipa kategorije dječaka Košarkaškog kluba „Oliva“ Vodnjan boravila je u Zagrebu, gdje su na poziv organizatora Košarkaškog kluba „Zagreb“ sudjelovali na košarkaškom turniru namijenjenom mlađim uzrastima. Osim gostiju iz Vodnjana na navedenom turniru sudjelovale su još i ekipe Košarkaškog kluba Dubrava, te dvije ekipe domaćina.

Dječaci KK „Olive“ odigrali su ukupno tri utakmice, te ostvarili dvije pobjede i jedan poraz što je odličan rezultat obzirom da su utakmice odigrane u gostima. Ono što je najvrjednije za mlade košarkaše jest to što su družeči se sa svojim vršnjacima tijekom dvodnevnog posjeta Zagrebu sklopili nova prijateljstva koje će svakako potrajati i u budućnosti kada će se opet susresti na nekim novim turnirima, a jedan od njih biti će i turnir koji će se na jesen održati u Vodnjanu.

Nakon odrađenog turnira i povratka u Vodnjan, stručni stožer KK „Olive“ čeka novi ispit i to već ovoga vikenda kada se u Pazinu održava Državno prvenstvo u minibasketu na kojem će sudjelovati i „KK Oliva“, ovoga puta sa najmlađom ekipom dječaka (rođeni 2008. godine).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa