Goran Buić dobio podršku HNS-a za predstojeće izbore

0
S potpisivanja sporazuma HNS-a i Gorana Buića
S potpisivanja sporazuma HNS-a i Gorana Buića

Goran Buić, načelnik Općine Medulin i kandidat za novi mandat načelnika i Općinsko vijeće Općine Medulin 26. travnja dobio je i podršku Hrvatske Narodne Stranke – liberalni demokrati potpisivanjem sporazuma o suradnji i podržavanju na lokalnim izborima 2017. godine. Potpisivanju sporazuma 26. su travnja u Premanturi prisustvovali nositelj nezavisne liste Goran Buić, zamjenik Damir Demarin, predsjednik HNS-a Istre Zvonko Liović i predsjednik podružnice HNS-a Medulin, Mate Mezulić.

NL Gorana Buića i HNS na potpisivanje sporazuma odlučili su se nakon uspješne suradnje u protekle četiri godine kada su također potpisali Sporazum o podršci i suradnji na tadašnjim izborima 2013. godine. Goran Buić je istaknuo: „Osim odlične četverogodišnje suradnje sa HNS-om zasigurno ćemo upravo zbog kvalitete kadrova koje HNS ima realizirati i brojne druge projekte koje možda do sada nismo isticali. Planiramo naglasiti suradnju na projektima kao što je atletski stadion u sportskoj zoni Medulin istok čime bi napokon Nogometni klub Medulin 1921 i Atletski klub Medulin dobili primjeren prostor treninge, ali i organizaciju sportskih evenata.

Tim će projektom naši mještani, pogotovo mlađi naraštaji, dobiti kvalitetne uvjete za bavljenje sportom, ali će se isto tako stvoriti uvjeti za dodatno obogaćivanje turističke ponude i produljenje turističke sezone.“ Ovim je sporazumom dogovoreno da će na predstojećim izborima HNS imati jedno mjesto na kandidacijskoj listi Gorana Buića.

Predsjednik HNS-a Istre Zvonko Liović zahvalio se Goranu Buiću na ukazanom povjerenju za potpisivanje novoga sporazuma te istaknuo da HNS apsolutno podržava Gorana Buića kao načelnika te kandidate za Općinsko vijeće Općine Medulin. Predsjednik HNS-a podružnice Medulin, Mate Mezulić istaknuo je da između svih ostalih suradnji na području sporta i sportske infrastrukture vjeruju da će sa surađivati i na svim drugim područjima programa poput Dječjeg vrtića Premantura, biciklističkih i pješačkih staza te izgradnje ostale infrastrukture.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa