izbori u puli

Licul prvi kandidat za gradonačelnika s prikupljenim potpisima

0
Mauricio Licul
Mauricio Licul

Na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji 21. travnja Mauricio Licul, gradski vijećnik i nezavisni kandidat gradonačelnika Grada Pule, zajedno s čelnicima stranaka koji ga podupiru govorio je o prikupljanju potpisa i ukazanoj podršci građana. Tom prigodom je istaknuo zadovoljstvo što je u kratkom roku prikupio i  više  no dovoljno potpisa podrške.

„To mi daje još veću snagu na putu do cilja, odnosno 21. svibnja. Želim vjerovati da će taj datum ostati upamćen u povijesti Pule, da će to biti dan u kojem će pobijediti istina i pošteni rad. Pozivam sve koji vjeruju u pravdu i ljudskost da izađu na izbore. Takvi ljudi danas su potrebniji nego ikad. Promjene su moguće, a počinju s pojedincem.

Samo pošten i odgovoran pojedinac može povesti val iskrenog boljitka u društvu. Ljudski resursi u Puli su itekako veliki, ali su prikriveni strahovima i onom starom "ne talasaj" metodom. Dosta je hranjenja lažne idile. Vidimo se na izborima 21. svibnja. Želim biti gradonačelnik svih Puljana, bez politike osvete i dijeljenja.

Želim zahvaliti svim građanima na potpisima podrške kojih je dosad prikupljeno 1.056 potpisa. S prikupljanjem nastavljamo. Ovim putem želim zahvaliti i svim volonterima kojih je preko 150 i koji od početka rade u kampanji i prikupljaju potpise kako bi se promjene u Puli i dogodile." zaključio je Licul.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa