Suđenje za prostituciju

Plovanija: Cure moraju dobro izgledati i ne smiju biti na drogi

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

 Ne smatram se krivim! – ponovo su izjavila sva petorica optuženih za vođenje noćnog kluba Route 69 u Plovaniji u kojem su se, po optužbi, tijekom 2009. godine prostituirale djevojke. Bojan Mladenović, 45-godišnjak iz Stare Baške, Zoran Žic, 44-godišnjak iz Punta, Željko Kovačević, 46-godišnjak iz Krka, Josip Lukić, 42-godišnjak iz Rijeke i Nenad Kovačević, 39-godišnjak iz Stare Baške, nanovo su odbacili svoju krivnju u nastavku suđenja u riječkom Županijskom sudu, piše Novi list.

Višesatna glavna rasprava protekla je u preslušavanju tajno snimljenih telefonskih razgovora okrivljenih i čitanju dokumentacije. Među ostalim, pročitan je prijevod triju razgovora što su vođeni na njemačkom jeziku, a vezani su za nadzirani broj telefona prvooptuženog Bojana Mladenovića.

– Treba mi tvoja pomoć, otvorio sam noćni klub. Trebam dovesti djevojke iz Slovačke. Poznaješ puno ljudi. Možda ima koja djevojka da dođe raditi. Posao dobro ide, dobro se zarađuje – navodi se u transkriptu u kojem »Bojan« na njemačkom razgovara s »Lutkom«.

– Trebaju biti mlade ili dobro izgledati? – pita »Lutka«. – Ovo drugo. Ali, ne smiju biti na drogi – napominje »Bojan«, objašnjavajući da je politiku stavio sa strane. (Mladenović je svojedobno bio općinski vijećnik i član Općinskog poglavarstva u Puntu, op. n.) – Imam prijateljicu koja ima striptiz-bar – kaže pak »Lutka«, najavljujući da bi za dva i pol tjedna mogla navratiti kod sugovornika, donosi Novi list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa