Počeo Montraker Live Music Festival: Prva večer u znaku folk rocka i bluesa

0
Andy J Forest Band
Andy J Forest Band

Prva večer četvrtog izdanja Montraker Live Music Festivala prošla je odlično. Uz super odaziv i reakcije publike, održan je gotovo trosatni glazbeni show u impresivnom ambijentu na Montrakeru.

Festival je otvorio folk-rock duo Massimo Priviero i Michele Gazich sa vrlo zanimljivim interpretacijama klasika poput „House oft he rising sun“ s kojom su otvorili nastup, „Where have all the flowers gone“, „We shall overcome“ i mnogih drugih. Gazich na violini i Priviero na gitari i vokalu održali su zapravo pravi recital, s objašnjenjima i pričom prije svake pjesme. Publika ih je jako dobro primila.

Nakon njih je na scenu stupio Andy J Forest sa svojim bendom i pokazao da je on sve samo ne „rezerva“ za Neala Blacka čiji ne nastup u Vrsaru u zadnji tren otpao radi birokratskih problema. Energični i zabavni Forest u pratnji odličnih talijanskih muzičara (Eggy Vezzano na gitari, Luca Tonani na bas gitari, Enrico Santangelo na bubnjevima) priredili su sat i pol urnebesnog showa i odličnog bluesa. Svestrani umjetnik, virtuoz na usnoj harmonici, podignuo je stotine gledatelja na noge a najhrabriji su se našli i na pozornici za vrijeme bisa.

U subotu, drugog i zadnjeg festivalskog dana, nastupaju najveće glazbene zvijezde koje su ikad pohodile Vrsar i okolicu, legende Woodstocka i svjetske rock scene šezdesetih i sedamdesetih godina, prvi put u Hrvatskoj, Ten Years After. Nastup počinje u 21,30, a ulaz je besplatan. (Foto: Saša Halambek)

Massimo Priviero i Michele Gazich
Massimo Priviero i Michele Gazich

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa