Pogledajte novu ponudu poslova u turizmu i trgovini

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tommy je vodeći trgovački lanac sa sjedištem u Splitu. Tvrtka trenutno zapošljava više od 3.000 radnika, a zbog širenja poslovnih aktivnosti, zapošljavaju još djelatnika na poziciju prodavača diljem Hrvatske: Tar (Poreč), Rab, Tribunj-Šibuljina, Vir, Nin, Sali (Dugi Otok), Murter, Vodice, Primošten, Rogoznica, Vis, Bol (Brač) Stari Grad (Hvar), Orebić, Babino Polje (Mljet), Dubrovnik, Molunat (osiguran smještaj) i Split, Opatija, Rijeka, Viškovo, Crikvenica, Novi Vinodloski, Zadar, Posedarje, Starigrad Paklenica, Pakoštane, Sv. Filip i Jakov, Jezera, otok Čiovo, Marina, Šibenik, Baška Voda, Ston, Korčula, Zvekovica-Cavtat, Gruda, Bestovje, Samobor (bez smještaja). Javite se na oglas do 20. travnja.

Lucerna nudi posao za poziciju konobara u apartmanskoj vili u Savudriji. Potrebno je znanje talijanskog, njemačkog ili engleskog jezika, a plaća je do 5.000 kuna. Prijave možete slati do 2. svibnja.

Aminess je brend tvrtke Laguna Novigrad koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije. Zapošljavaju na dvije pozicije: sobar/sobarica – čistač/ica i kuhar. Osigurani su smještaj hrana, a postoji i mogućnost cjelogodišnjeg rada. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 19. travnja.

Gradska tržnica na otoku Rabu zapošljava glavnog kuhara u dječjem odmaralištu za vođenje kuhinje i kuhanje za djecu. Potrebno je iskustvo u vođenju organizacijskih poslova u kuhinji. Radi se od 29. svibnja do 15. veljače. Plaća je od 7.000 do 9.000 kn, a smještaj i prehrana su osigurani. Prijavite se na oglas do 20. travnja.

Wine bar u centru staroga grada Rovinja,  Magnifica terra magica zapošljava konobara. Postoji mogućnost edukacije za sommeliera kao i mogućnost cjelogodišnjeg zapošljavanja. Potrebno je osnovno poznavanje engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Na oglas se možete prijaviti do 19. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa