Otkriveni kradljivci s pulskih plaža: Koristili nepažnju kupača i krali im torbe

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija tijekom jučerašnjeg dana dovršila dva kriminalistička istraživanja nad dvojicom mladića i utvrdila osnove sumnje da je 18-godišnjak iz Pule počinio dva kaznena djela krađe, a 23-godišnjak iz mjesta Gundinci jednu krađu.

Puljanina se tereti da je 13. srpnja iskoristio nepažnju para iz Austrije te je dok su oni bili u moru s plaže na Verudeli ukrao ruksak s novčanicima, fotoaparatom i raznim drugim predmetima, oštetivši ih za više tisuća kuna. Već slijedećeg dana 18-godišnjak je počinio drugu krađu s plaže na Verudeli. Iskoristivši odsutnost 43-godišnjaka s područja Pleternice, mladić mu je ukrao torbicu s mobitelom, satom i dalekozorom te ga je time oštetio za više stotina kuna.

Drugi kradljivac ''operirao'' je na susjednom području, odnosno na Zlatnim stijenama. Naime, on je 18. srpnja, dok je 41-godišnja Puljanka bila u moru, s plaže ukrao njenu torbicu  s mobitelom i ključevima, nanijevši joj štetu od nekoliko stotina kuna. Protiv obojice mladića podnose se kaznene prijave u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa