U petak koncert Sare Renar u Klubu mladih u Labinu

0
Sara Renar
Sara Renar

Sara Renar ponovno se vraća u Klub mladih KUC-a „Lamparna“ u Labin: u petak, 14. travnja ,sa svojim će bendom predstaviti novi, treći studijski album pod nazivom "Tišina". Uz Saru Renar na koncertu će nastupiti mladi perspektivni labinski glazbenici, bend NE ZNAM te akustični dueti Mario & Paola i Filip & Tena. Za sam kraj večeri glazbu će birati dj iznenađenja. Koncert počinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 20 kuna.

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica, koja iza sebe ima tri studijska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. godine za EP "Jesen" Sara nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji vokalne izvedbe. U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem regije, a najupečatljiviji bio je na novosadskom festivalu Exit gdje je otvorila program main stagea prije nastupa Manu Chaoa te na ovogodišnjem izdanju Lake Festa u Nikšiću. Glavnu nagradu stručnog žirija dobila je na festivalima Poezika i Kantfest u Beogradu.  

Sara i bend upravo promoviraju svoj treći studijski album pod imenom "Tišina" koji je dobio najbolje recenzije u protekla dva mjeseca. Album je proglašen albumom godine u sljedećim medijima: Hrvatski Radio, Ravno do dna, Nacional, Globus. U veljači je Sara ponovo nominirana za nagradu Porin u dvije jake kategorije:- album godine i najbolji alternativni album. Posljednje priznanje dobila je prije mjesec dana kada je isti album nominiran za IMPALA europski album godine. U ovom trenutku nalazi se na na turneji koja broji čak šezdeset gradova, a tijekom godine nastupat će često i izvan regije. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

 

Najnovije vijesti