Tražite posao? Pogledajte izdvojenu ponudu i prijavite se već danas!

0
Traže se i radnici na bazenu (foto: Ilustracija)
Traže se i radnici na bazenu (foto: Ilustracija)

Lošinj Hotels & Villas hotelski je brand Jadranke d.d. iz Malog Lošinja koja je već 70 godina među najvećim hotelskim tvrtkama u Hrvatskoj. Portfelj čini 6 hotela, a poznati su po svojoj iznimnoj ljubaznosti, susretljivosti i vrhunskoj usluzi zbog koje se gosti rado vraćaju. Kako bi ispunili zahtjeve i najzahtjevnijih gostiju, zapošljavaju motivirane, komunikativne djelatnike na nekoliko radnih mjesta: konobar, pomoćni kuhar, konobar – barmen, radnik na bazenu – plaži, radnik u domaćinstvu. Detalje oglasa pogledajte na MojPosao, a prijaviti se možete do 14. travnja.

Aminess je brend tvrtke Laguna Novigrad koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije. Kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike temelj su poslovanja tvrtke. Motivirani zaposlenici preduvjet su daljnjeg razvoja i rasta tvrtke i brenda Aminess, a profesionalan i prijateljski pristup u svakodnevnom radu s gostima i partnerima garancija su stvaranja međusobnih odnosa. Pridružite se zaposlenicima Aminess hotels&campsites te usmjerite kreativnost na stvaranje čarobnog doživljaja. Trenutno zapošljavaju pouzdanog i odgovornog barmena s radnim iskustvom.

Na mirnom zelenom poluotoku, sjeverno od Poreča, u bujnoj mediteranskoj vegetaciji, smjestio se Boutiue camping Materada beach, spoj glamuroznog kampiranja, luksuznih mobilnih kućica i moderno opremljenih šatora. Osim samog smještaja u kampu, postoji bogata ponuda dodatnog sadržaja. Trenutno zapošljavaju komunikativne, spretne i vesele osobe koje su spremne raditi u prekrasnom okruženju. Otvorene pozicije: recepcionist u kampu, sobar/ sobarica te kuhar. Na oglase se možete prijaviti do 10. travnja.

Holistika d.o.o. tvrtka je iz Poreča koja pruža usluge masaža i ostalih kozmetičkih tretmana. Trenutno zapošljavaju kozmetičara/ masera čiji će glavni opis posla biti pružanje usluga estetske pedikure, manikure, depilacije, klasične masaže, tretmana lica te prodaja kozmetičkih proizvoda. Poželjno je iskustvo sezonskog rada, srednja stručna sprema te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Poslodavac nudi plaćen smještaj i prijevoz do radnog mjesta, plaću od 4.500 – 8.000 kuna, a sezonski rad traje od 15. svibnja do 31. rujna. Za sve detalje i prijavu posjetite MojPosao.

Tvrtka Rockwool usmjerena je na kreiranje naprednih tehnoloških rješenja u proizvodima za izolaciju, koji štede i 100 puta više energije nego što je korišteno za njihovu proizvodnju. Trenutno zapošljavaju disponenta koji će biti odgovoran za poslove pripremanja dokumenata za ukrcaj kamiona, davanje uputa vozačima za ukrcavanje kamiona, finalizaciju carinskih dokumenata, arhiviranje papirologije i ostalo. Idealan kandidat ima srednju stručnu spremu, poznaje engleski jezik te ima iskustvo u sličnim poslovima. Poslodavac nudi izazovnu poziciju u rastućoj tvrtki te izvrsne mogućnosti profesionalnog i osobnog napredovanja. Prijavite se do 19. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa