Uhvaćen 20-godišnji kradljivac iz Medulina

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 20-godišnjakom s područja Medulina utvrdila osnove sumnje da je počinio tri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Naime, 20-godišnjak je tijekom noći sa 17. na 18. ožujka u Pješčanoj uvali u Puli provalio u vikendicu tako što je nasilno otvorio ulazna vrata i ukrao dva agregata u vlasništvu 59-godišnjeg austrijskog državljanina, oštetivši ga time za nekoliko tisuća kuna.

U nastavku istraživanjem utvrđeno je da je mladić 18. travnja 2011. godine u Pješčanoj uvali, iz dvorišta ugostiteljskog objekta ukrao motocikl Aprillia, pulskih tablica, u vlasništvu 38-godišnjaka. Motocikl je pronađen već idućeg dana u jutarnjim satima u Ulici Kučine u Vinkuranu te je vraćen vlasniku.

Također je utvrđeno da je mladić u 2008. godini počinio dvije krađe u Pomeru. Tijekom noći sa 16. na 17. srpnja je u autokampu ukrao gumeni čamac s izvan brodskim motorom u vlasništvu 55-godišnjeg nizozemskog državljanina, a potom je s gumenog čamca u vlasništvu 47-godišnjeg švicarskog državljanina ukrao spremnik za gorivo s gorivom i torbu sa četiri pojasa za spašavanje, čime je vlasnike oštetio za nekoliko tisuća kuna. Protiv njega  je Općinskom državnom odvjetništvu u Puli podnijeta kaznena prijava, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa