Održana izvanredna izborna skupština HNS-a Rovinja

0
Izborna skupština rovinjskog HNS-a
Izborna skupština rovinjskog HNS-a

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta u Rovinju 25. ožujka održana je izvanredna izborna skupština HNS-ove podružnice Rovinj. Povod za održavanje izvanredne izborne skupštine bila je ostavka dosadašnjeg predsjednika podružnice Siniše Mišovića. Treba naglasiti da je Siniša Mišović podnio ostavku na predsjedničku dužnost iz osobnih razloga, no i dalje ostaje u predsjedništvu podružnice kako bi svojim iskustvom i znanjem pridonio daljnjem radu HNS-a na području Rovinjštine.

Novoizabrano vodstvo HNS-ove podružnice Rovinj čine predsjednica Blanka Sinčić Pulić, te potpredsjednici Vilim Šahini i Siniša Mišović. Nadalje, članovi Predsjedništva podružnice jesu Irena Olivia Babić, Siniša Mišović, Vilim Šahini i Matija Poropat. Za članove Nadzornog odbora podružnice izabrani su Jelica Šetić, Anamarija Glaurdić Šahini i Pashk Llesdedaj, dok je za tajnicu HNS-ove podružnice Rovinj izabrana Irena Olivia Babić.

Nakon službenog potvrđivanja izbornih rezultata od strane izborne komisije, novoizabrana predsjednica podružnice Blanka Sinčić Pulić prigodno se obratila prisutnim članovima i simpatizerima HNS-a: „Zahvaljujem svima na ukazanom povjerenju. Novo vodstvo i članovi HNS-a rovinjske podružnice imaju za cilj polučiti dobar rezultat na skorašnjim lokalnim izborima, te tako ojačati poziciju HNS-a u Rovinju.

Građani Rovinja i njegove okolice prepoznaju naš rad kao i našu želju za snažnijim uključivanjem građana u političko djelovanje. Držim da je participativna politika koja uključuje široko sudjelovanje građana u donošenju važnih odluka za njihov život garancija napretka lokalnih sredina. Dosadašnjim smo projektima i akcijama jasno pokazali da se u središtu djelovanja rovinjskog HNS-a nalazi građanin kojem želimo osigurati još kvalitetniji i ljepši život u našem gradu.“

Predsjednik ŽO HNS-a IŽ, Zvonko Liović u svom pozdravnom govoru istaknuo je slijedeće: „Zahvaljujem se na radu dosadašnjem vodstvu HNS-ove podružnice Rovinj, te dakako novoizabranom vodstvu želim puno uspjeha i dobar rezultat na lokalnim izborima. Siguran sam da svi zajedno možemo vratiti osmijeh na lica naših sugrađana“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa