Ferić: Zašto Miletić o važnim stvarima ne informira Puležane?

0
Danijel Ferić
Danijel Ferić

"Nakon što su Miletić i IDS još 2009. obećali izgradnju 4 garažne kuće (op. Marsovo polje, Dobricheva ulica, „Žuta škola“, Karolina), obećali uređenje kupalište Stoja i Valkane, poduzetnički inkubator Sv. Polikarp, poslovnu zonu u okolici Pule, čak dva doma umirovljenika u Puli… jedno od obećanja je bilo i izgradnja Olimpijskog bazena", piše u priopćenju pulskog SDP-a od 28. ožujka koje potpisuje predsjednik Gradske organizacije SDP-a Pule Danijel Ferić.

"I dok je prošle godine na gradskom vijeću odlukom IDS-ove većine izglasana izgradnja malog bazena za 45 milijuna kuna, ove godine se u hodu mijenja projekt, mimo znanja vijećnika i javnosti i na gradskom vijeću, zanemarujući prethodnu Odluku vijeća, IDS-ova većina daje suglasnost za zaduživanje u iznosu od preko 80 milijuna kuna za izmijenjeni projekt koji gradsko vijeće nije niti odobrilo! Gradonačelnik očito misli da je sve prethodno navedeno nebitno, a da je najveći problem građana Pule naziv budućeg bazena", piše Ferić.

"Pritom, nakon slavodobitnih izjava iz gradske uprave o početku izgradnje malog bazena od 80 milijuna kuna, i naravno neposredno pred lokalne izbore, ne nalazi za shodno informirati javnost o upućenoj žalbi na Odluku o odabiri izvođača radova malog bazena upućenoj od strane zajednice ponuditelja ZP Presoflex gradnja iz Požege i TGT-Adriatic iz Pule. Zašto Miletić o važnim stvarima na informira puležane? Perche Boris?" pita Ferić.

"Poznavatelji javne nabave znaju da se žalbe mogu rješavati i mjesecima što remeti Miletićeve planove o slikanju s kacigom i lopatom u rukama, ali to je ujedno i prilika u slučaju da se poništi javno nadmetanje da građani grada Pule dobiju bazen kakav žele i kakav zaslužuju – olimpijski bazen!", zaključuje Ferić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa