Na Fešti Sv. Ane na Goričici 45 kilograma crnog tartufa

0
Organizator najavljuje čak 45 kilograma gastronomske delicije
Organizator najavljuje čak 45 kilograma gastronomske delicije

Tradicionalna fešta Sv. Ane na Goričici održat će se u subotu, 21. srpnja. Domaćin je Mjesni odbor Buzet, koji je za tu je prigodu pripremio bogat program.

Sve počinje u 18 sati biciklijadom svih uzrasta "Tour de Buzet", sa startom i ciljem su na Goričici. U 19,45 publici će se predstaviti mladi, domaći band "Error". Petnaest minuta kasnije otvara se izložba crnog ljetnog tartufa tvrtke Zigante tartufi. Organizator najavljuje čak 45 kilograma gastronomske delicije! Kako tartuf ne bi bio samo izložen, a da bi ga gosti mogli kušati, hoteljeri zone natjecat će se u pripremi buzetskog doručka "jaje na oko s črnim tartufom i domaćim ojem", u kojem učestvuju Hotel Fontana, Hotel Vela Vrata i Hotel-Restoran Zigante, Livade.

Za 21 sat predviđen je Susret klarinetista i njihovih orkestara, a u 22,30 zabavni program uz Igora Doričića, te grupu Fiesta i Štrace. Ulaz za cjelovečernji program je besplatan. Tijekom cijele večeri prodavat će se kolači, koje će pripremiti će domaćice MO Buzet., a sav prihod će poslužiti za obnovu i uređenje crkvice Sv. Ane smještene u centru grada Buzeta. Organizator je MO Buzet. Pokrovitelji su Grad Buzet i njegova Turistička zajednica. Generalni pokrovitelj je Favorit pivo, a medijski promotor Radio Zona Buzet.

Prodavat će se kolači koje će pripremiti domaćice MO Buzet
Prodavat će se kolači koje će pripremiti domaćice MO Buzet

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa