nikolina tončić

Maloj pjevačici iz Livada nagrada, u žiriju Minja Subota

0
Alan Poropat, Nikolina Tončić, Štefka Rogic i Minja Subota (foto: Facebook)
Alan Poropat, Nikolina Tončić, Štefka Rogic i Minja Subota (foto: Facebook)

"Sombore, hvala ti za Šarene vokale,hvala ti za još jedan savršen vikend ispunjen dječjom pjesmom,divnim ljudima, djecom prije svega! Hvala ti Marija Hajnal što nam svima daješ priliku za druzenje i pokažemo zašto smo ponovo ili neki po prvi put na tvom festivalu! Bravooo za 8. Dječji festival Šareni vokali!" zapisao je 27. ožujka Alan Poropat iz buzetske Udruge Mali veliki mikrofon koja promovira male pjevače i pjevačice te koja se netom vratila iz Vojvodine s dječjeg pjevačkog festivala Šareni vokali.

I ove godine u Istru stiže nagrada, i to 2. nagradu u kategoriji za pjesmu Fora koju je izvela Nikolina Niki Tončić, članica Udruge Mali veliki mikrofon iz Livada! "Hvala na povjerenju da kao predstavnik Hrvatske budem dio žirija, odličnih ljudi koje sam upoznao i ponovo neke od njih vidio! Sretni smo se vratili kućama", zapisao je Poropat.

Inače u žiriju je bio i poznati vojvođanski voditelj glazbenih festivala i skladatelj Minja Subota, koji je u bivšoj državi bio poznat po mega popularnoj dječjoj emisiji Muzički tobogan. Emisija je imala kultni status, a Minja Subota je jednom, koncem osamdesetih godina s glazbenim showom gostovao i u labinskom kinu. U nastavku pogledajete nostalgični video sa špicom Muzičkog tobogana. (K.S.R.)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa