Na Vodnjanskoj cesti poginuo Milan Čavlović iz Pule

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

U prometnoj nesreći koja se 25. ožujka oko 22 sata dogodila na Vodnjanskoj cesti, između benzinske pumpe Petrol i naselja Capelleri jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su ozlijeđene. Sudarili su se Opel Vectra pulskih oznaka i terenac marke Mercedes.

Prema pisanju Glasa Istre poginuo je Milan Čavlović (20), državljanin Hrvatske i BiH s adresom u Puli. U nesreći su teške ozljede opasne po život zadobile i dvije 18-godišnje djevojke iz Pule, koje su se kao i tragično preminuli, nalazile u automobilu Opel Vectra. U drugom vozilu, Mercedesu, 21-godišnjakinja teško ozlijeđena, a 20-godišnjakinja, obje iz Pule, je lakše ozlijeđena dok je 52-godišnji vozač iz Pule prošao bez ozljeda.

Prema policijskom izvješću, prometna nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač Opela, izašao na raskrižje sa sporedne na glavnu, Vodnjansku, cestu, a da nije propustio vozila s prednošću prolaska. U tom je trenutku naletio Mercedes koji se propisno kretao Vodnjanskom cestom u smjeru Vodnjana i udario u Opela. Uslijed silovitog udara oba vozila su se zarotirala i završila van kolnika. Vozač Opela je smrtno stradao na mjestu događaja, a Hitna medicinska pomoć je zbrinula četiri ozlijeđene osobe u pulsku Opću bolnicu na liječenje. (Foto:24sata)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa