Dan otvorenih vrata Valamar Rivijere u Poreču

0
Valamar Club Tamaris
Valamar Club Tamaris

Valamar Riviera u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Poreč organizira Dan otvorenih vrata koji će se održati 27. ožujka od 10 do 16 sati u hotelu Valamar Diamant, kongresna dvorana Magnolia. Valamar djelatnike u destinaciji Poreč zapošljava u svim odjelima – od restorana, bara i kuhinje preko recepcije i rezervacijskog centra do sporta i domaćinstva. Između ostalih otvorena su radna mjesta za voditelje bara, konobare, barmene, kuhare i a la carte kuhare, pomoćne kuhare i kuhinjske radnike, mesare, recepcionare i pomoćne recepcionare, perfect experience creator suradnike te suradnike u rezervacijskom centru, sobarice i čistačice, te radnike na bazenu.

Na samom početku Dana otvorenih vrata, od 10 do 10.30 sati posjetiteljima će biti predstavljene mogućnosti zaposlenja u Valamar Rivijeri, ali i niz prednosti rada u Valamaru, zbog čega je ova vodeća turistička kompanija među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj. Svi posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem, zahvaljujući stručnom timu voditelja operacija i timu ljudskih potencijala, koji će biti na raspolaganju za sva pitanja o radnome mjestu i zaposlenju u Valamaru. Zainteresirani kandidati imat će priliku i sami se predstaviti stručnome timu Valamara, kroz individualne intervjue koji će im pomoći u odabiru najprikladnijeg zanimanja u turizmu.

Valamar svoju poziciju najpoželjnijeg poslodavca u industriji zadržava konkurentnom politikom plaća ali i nizom drugih poticajnih mjera, zbog čega stopa povratka sezonskih radnika iznosi visokih 65%. Radnici Valamar Rivijere su u prvih devet mjeseci 2016. godine imali čak 29% veću plaću od prosjeka turističkog sektora i 6% veću plaću od hrvatskog prosjeka, a kompanija sustavno provodi i niz različitih programa nagrađivanja zaposlenika. U sklopu kontinuiranog ulaganja u razvoj i edukaciju u 2016. je realizirano više od 62.000 sati u raznim programima obrazovanja i treninga kako bi se privukao i zadržao kvalitetni kadar. Valamar Riviera za sezonske radnike koji dolaze raditi u destinacije Valamara, osigurava i besplatan smještaj i prehranu.

U sklopu Valamar +3 programa, stalnim sezonskim radnicima je osigurano zaposlenje od 9 do 12 mjeseci tijekom 3 uzastopne godine, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje uz stabilna primanja kroz cijelu godinu kao i garantirana novčana pomoć do 3.961 kn u periodu kada stalni sezonac ne radi, uz mogućnost ostvarenja dodatnih prihoda kroz poseban angažman u Valamaru. Stalnim sezonskim radnicima u okviru Valamar +3 osigurano je i sudjelovanje u nekom od 17 programa nagrađivanja te razvoj karijere, prvenstveno pri zapošljavanju u stalni radni odnos, besplatni preventivni sistematski pregledi te povoljniji uvjeti kreditiranja kod banaka partnera Valamar Rivijere. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa