novi magazin

Mambo Istriano: Želimo stvarati pozitivnu sliku o Istri

0
Tatjana Samuele Ban, Renata Cvek, Sanda Adamić i Jasna Kalender Kamerla
Tatjana Samuele Ban, Renata Cvek, Sanda Adamić i Jasna Kalender Kamerla

Mambo Istriano novi je istarski on-line magazin predstavljen 20. ožujka u Puli. Novi lokalni medij će kao online magazin s adresom www.mamboistriano.com pružiti svojim čitateljima svježinu pozitivnog razvoja sredine u kojoj živimo, Istre. Magazin informativno-savjetodavnog tipa namijenjen je široj publici čitateljima željnih novih informacija i znanja. Kako nešto napraviti? Tko je tko u Istri? Zašto se netko nečime bavi? Samo su dio velikog popisa pitanja kojima će se pozabaviti voditeljica magazina Sanda Adamić zajedno sa stručnjacima iz raznih sektora rada, od medicine, rekreacije, biznisa do interijera i eksterijera, te predstaviti ih čitateljima u dva jezika Istarske županije, hrvatski i talijanski.

Trenutni svjetski medijski trend jest podizanje morala čitateljima koji su masovno zastrašeni. Ono što je potrebno cjelokupnoj čitateljskoj publici jest ležeran motivacijski prilog koji će ih kroz zabavu podučiti sadržajima koje će moći primijeniti u svojoj svakodnevnici. Mambo Istriano podupire razvoj znanja građana Istarske županije, stvaranje pozitivne slike o Istri svih koji žive na poluotoku i van njega, razvoj mladih k moralnom razmišljanju i pozitivnom stvaranju, bolju međuljudsku komunikaciju kako putem interneta tako i u stvarnom svijetu.

Pri stvaranju ležernog vizualnog identiteta magazina pomogla je Ksenija Mijoković iz Art Core Studios, a već pri samom početku mogu se pročitati i pogledati savjeti Tatjane Samuele Ban, Zlatka Gotovca, Tamare Nožica, Elvisa Peršića, Vladimira Mittona, Marka Benčića, Harisa Šabića, Jasne Kalender Kamerla, Vedrane Kalac, Sanje Čubrilo, Ivana Stelka i Renate Cvek, upoznati bolje Nikolu Peršića i predivnu Martinu Herak, te zabaviti se s tajanstvenim Pizzicatom. Trend i tradicija, Istok i Zapad, ozbiljnost i zabava nalaze se na istoj web adresi za spontani osmijeh čitatelja magazina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa