sv. petar u šumi

Teško ozlijedio češkog biciklista i otišao s mjesta nesreće

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći, koja se dogodila 18. ožujka oko 15.50 sati kod mjesta Sveti Petar u Šumi, teško je ozlijeđen 49-godišnji Čeh. Nesreća se dogodila kada je nepoznati vozač upravljao nepoznatim vozilom kolnikom županijske ceste  5075, iz smjera Tinjana prema Svetom Petru u Šumi te je na ravnom dijelu ceste, započeo pretjecati grupu biciklista, dok prometna traka kojom je namjeravao pretjecati nije bila slobodna.

Time je u fazi pretjecanja prisilio vozilo izsuprotnog smjera na kočenje poradi njegova propuštanja, a sam je sa svojim vozilom prešao na desnu prometnu traku i bočnim dijelom vozila udario u bicikl, kojim je upravljao 49-godišnji češki državljanin. Zbog zadobivenih ozljeda, vozač bicikla je prevezen u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Vozač koji je izazvao prometnu nesreću udaljio se s mjesta događaja bez da je o događaju izvijestio policiju ili razmijenio podatke s oštećenim. Policijski službenici tragaju za nepoznatim vozačem i vozilom koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći te pozivamo građane, koji su svjedočili prometnoj nesreći ili imaju bila kakva korisna saznanja o ovom događaju da se jave u Policijsku postaju Pazin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa