Pripreme za sezonu u punom jeku: Traže se konobari, kuhari, chefovi...

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Grand hotel Palazzo Poreč traži chefa kuhinje, talentiranog, inovativnog i ambicioznog, poznavatelja dobre hrane, organiziranog i spremnog na timski rad. Potrebno je 5 godina radnog iskustva, a sve ostale vještine lako će se svladati u nekoliko dana. Osiguran je smještaj ukoliko je potreban. Na oglas se možete prijaviti do 27. ožujka.

Tvrtka Cronex zapošljava TV tehničara/TV servisera. Opis posla sastoji se od popravaka TV uređaja i audio-video tehnike te održavanja elektronskih uređaja i opreme. Potrebno je iskustvo u istim poslovima, dobro poznavanje elektronike i sklopova. Riječ je o stalnom radnom odnosu, a plaća je od 4.600 do 6.400 kn. Prijavite se putem MojPosao do 3. travnja.

Obiteljski hotel sa dugogodišnjom tradicijom, Pansion Bellevue, na prekrasnom otoku Rabu zapošljava glavnog kuhara. Od budućeg kandidata očekuje se organiziranost, sposobnost upravljanja nabavom, čistoćom i kadrovima. Poslodavac nudi smještaj, prehranu i dodatnu edukaciju u zimskim mjesecima. Plaća iznosi od 12.000 do 15.000 kn, a u plaću su uključeni smještaj i obroci. Prijavite se na oglas do 16. ožujka.

Konoba Cocaletto u Rovinju zapošljava kuhara s radnim iskustvom. Radno vrijeme je od 14:00 sati, osiguran je smještaj i hrana. Plaća je po dogovoru, a na oglas se možete prijaviti do 23. ožujka putem linka na MojPosao.

Nacionalni park Brijuni zapošljava sedam izvršitelja na poziciju konobara. Potrebna je godina dana radnog iskustva, poznavanje dva strana jezika te položen ispit iz higijenskog minimuma. Uz prijavu priložite životopis,  presliku svjedodžbe o stečenoj stručnoj spremi te dokaz o radnom iskustvu na relevantnim poslovima. Na oglase se možete prijaviti do 23. ožujka, a detalje provjerite u oglasu na MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa