Na ovih osam radnih pozicija možete se prijaviti već danas!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

MojPosao izdvaja osam radnih pozicija na koje se možete prijaviti već danas! Lineaverde turistička agencija zapošljava Turističkog predstavnika za obilazak gostiju i brigu o njima, koordinaciju sa hotelijerima i agencijama te prodaju izleta. Poslodavac nudi stimulativna primanja, službeni auto i telefon, a rok za prijavu je 10. ožujak.

Etno kuća Plitvica Selo, jedini hotel visoke kategorije 4* i 5* između Zagreba i obale, traži Direktora prodaje i marketinga s barem tri godine radnog iskustva koji će voditi cjelokupnu prodaju i marketing te biti odgovoran za uspješnost prodaje hotela, inicirati prodajne aktivnosti i kontrolirati ostvarenje plana prodaje. Poslodavac nudi plaću od 10.000 kuna, a prijaviti se možete do 9. ožujka.

Restoran Dvi palme u Vrsaru zapošljava Konobara za sezonu 2017. Poželjno je iskustvo u radu na a' la carteu te poznavanje talijanskog, njemačkog i engleskog jezika. Rok za prijavu na oglas je 14. ožujak.

Ćakula obrt za ugostiteljstvo zapošljava Kuhara – pomoćnika šefa kuhinje s minimalno tri godine radnog iskustva na voditeljskim pozicijama te odličnim organizacijskim sposobnostima i poznavanjem HACAP sustava. Poslodavac nudi mogućnost dodatnih edukacija te smještaj i hranu, a rok za prijavu je 13. ožujak.

Kempinski Hotel Adriatic 5* nalazi se 10 km od Umaga u mjestu Savudrija i dio je velike grupacije Kempinski hotela koja svoje hotele ima na tri različita kontinenta. Rad u ovom hotelu znači kontinuirano učenje kroz brojne treninge te svakodnevno usavršavanje. Hotel trenutno ima raspisane natječaje za sljedeće radne pozicije: Barmen, Zamjenik šefa kuhinje, Glavni kuhar, Kuhar i Pomoćni kuhar. Poslodavac nudi smještaj za zaposlenike te dodatak na plaću za obroke i druge pogodnosti, a prijaviti se možete do 16. ožujka. Sretno svim kandidatima!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa