Zamjena semafora na raskrižju Vukovarske i Stankovićeve ulice u Puli

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu na raskrižju Vukovarske i Stankovićeve ulice 2. ožujka započet će pripremni radovi zamjene postojećeg semaforskog stupa s konzolnim nosačem za dodatnu semaforsku lanternu i putokaznu signalizaciju, zbog čega je od danas na navedenom raskrižju uvedena privremena regulacija prometa.

Za vrijeme izvođenja radova lijeva privozna prometna traka u Stankovićevoj ulici ostaje u funkciji dok će desna biti zatvorena radi pristupa strojeva gradilištu.  Na samom raskrižju zbog manevarskog prostora, privremeno stoga nije moguće skrenuti iz Stankovićeve ulice u Vukovarsku ulicu, dok su svi ostali smjerovi prohodni. Radovi se planiraju okončati do 10.ožujka 2017. godine.

Nakon izrade armirano betonskog temelja na navedenom križanju, pristupiti će se završnim radovima postave konzolnih nosača s dodatnom vertikalnom svjetlećom i putokaznom signalizacijom na navedenom raskrižju te na raskrižju Vukovarske i Rakovčeve ulice na kojemu su isti temelji već postavljeni. Mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa