Ubijena Zagrepčanka bila u vezi s dobrostojećim arhitektom iz Pule

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Stravičan zločin koji se u 22. veljače navečer dogodio u zagrebačkom kvartu Volovčica gdje je 19-godišnji David K. nožem u automobilu ubio bivšu djevojku Kristinu K. (18) zgrozio je Hrvatsku, a majku ubijene djevojke ostavio u potpunom šoku, piše Jutarnji list.

Prema tvrdnjama majke Vesne, njezina je kći bila je dva mjeseca trudna i u vezi s dobrostojećim i 'nešto starijim' arhitektom rodom iz Pule koji živi na Trešnjevci.

Kazala je kako ga nije nikad upoznala, no navodno se njezina kći s njim provodila po Opatiji.

Majka ubijene bila je na vještačenju na policiji u Heinzlovoj vezano uz vozilo, a obdukcija je u tijeku te su joj kazali kako će je o svemu obavijestiti.

Napadač i žrtva navodno su večer prije ubojstva bili na 'oproštajnoj' večeri u rastoranu Nocturno u Skalinskoj. Par se znao još iz osnovne škole i već su par puta prekidali, ispričala je majka no kazala kako je on izbjegavao dolaziti u njihov dom dok je ona bila kod kuće.

U međuvremenu saznalo se kako je 19-godišnji David nakon ubojstva otrčao kući na drugom kraju iste četvrti, a nož je bacio u kontejner u Vukovarskoj.

'Zovite hitnu, zovite policiju', kazao je čim je utrčao u kuću, a potom se sam predao u policijsku postaju, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa