Pula: Novi režim prometa zbog zamjene svjetiljki

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Zbog zamjene dotrajalih stupova javne rasvjete u Kranjčevićevoj ulici, na dijelu od Radićeve do Marulićeve ulice, u razdoblju od 26. do 28. veljače na snazi će biti privremena regulacija prometa. U nedjelju vršit će se zamjena dva stupa javne rasvjete na semaforiziranom raskrižju Kranjčevićeve i Radićeve ulice stoga semafori za vrijeme odvijanja radova neće biti u funkciji.

U ponedjeljak i utorak radovi će se izvoditi u u navedenom dijelu Kranjčevićeve ulice, prilikom čega će za promet biti zatvoren jedan prometni trak u dijelu ulice za potrebe strojeva i vozila gradilišta, ali će dvosmjerno prometovanje biti i dalje omogućeno. Mole se svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog zamjene dotrajalih instalacija semaforskog uređaja 25. veljače dio Vukovarske ulice, od raskrižja s Teslinom do Rakovčeve ulice, bit će zatvoren za sav promet. Kao alternativni prometni pravac za Kaštanjer i Monvidal koristit će se pravac Teslina – Štiglićeva – Rakovčeva ulica. Za vrijeme radova na snazi će biti privremena regulacija prometa te se mole svi sudionici u prometu na dodatni oprez i poštivanje privremene prometne regulacije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa