prva desetka

Sanja i Željko konačno pobijedili Pazinjane u sudaru titana

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Treći puta su se u „sudaru titana“ našli Sanja i Željko te Pazinjani Martin i Kristijan. Prošla dva puta su slavili dečki, a večeras je pobjeda otišla u ruke drugog para. Sanja i Željko su za svoja jela redom dobili visoke ocjene, a njihovo predjelo je zaradilo i prvu desetku ove sezone, donosi RTL.

„Kad sam probao jelo i kada sam vidio kako izgleda rekao sam si da ću dati desetku i da je to prilika da dam desetku. Prezadovoljan sam da imamo jedan pomak od toga, da nisu krvavice s restanim i kiselim zeljem. Ja sam uvijek za takve stvari. Sve što su stavili na tanjur je bilo u redu“, komentirao je Špiček. „Meni je skoro suza opet pala! Sretna sam da im se svidjela jedna takva smjela kombinacija“, dodala je Sanja.

Sanja i Željko su žiriju servirali zapečene košarice punjene krvavicom i plavim sirom, wok s mariniranom svinjetinom i povrćem te za desert kruške u umaku s pinjolima i šlagom. Martin i Kristijan su pripremili šparoge s umakom od hrena, teeleće medaljone s mahunama, šampinjonima i pancetom te za desert pohane jabuke, piše RTL.

Foto: RTL

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa