Sajam poslova u turizmu nudi više od 200 oglasa za posao

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Započeo je Sajam poslova u turizmu na virtualnoj lokaciji mojposaouturizmu.net. Svi zainteresirani imaju priliku pogledati ponudu otvorenih pozicija i prijaviti se za željeni posao. Otvoreno je gotovo 200 oglasa za posao, poslodavci nerijetko traže i više izvršitelja, a sa svim poslodavcima možete razgovarati putem chata.

Izdvajamo nekoliko poslodavaca:

Valamar Riviera vodeća je turistička kompanija u Hrvatskoj i jedan od najaktivnijih investitora u sektoru s 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta u kojima može smjestiti više od 55.000 gostiju dnevno. Kompanija posluje u pet atraktivnih destinacija na hrvatskoj obali od Istre i Kvarnera do Dubrovnika, što je čini najvećom hrvatskom turističkom grupacijom. Poslodavac na Sajmu poslova u turizmu ima čak 9 otvorenih pozicija, a sve detalje možete provjeriti u oglasima. Sretno s prijavom!

Remisens Premium objekti čine perjanicu grupacije Remisens Hotels & Villas. Odlikuju se najvišom kategorijom i kvalitetom, te ih karakterizira visoka razina usluge u svim segmentima doživljaja. Remisens Premium koncept je stvoren za one koji od hotela očekuju najviše, koji žele elegantno i revitalizirajuće iskustvo za pamćenje uz šarmantan osmijeh domaćina. I ovaj poslodavac za nadolazeću sezonu zapošljava kuhare, konobare, pomoćne kuhare, pomoćne radnike u domaćinstvu, pomoćne radnike u kuhinji, servire, slastičare, sobare/sobarice, voditelja kuhinje te voditelja restorana. Detalji su na Sajmu poslova u turizmu.

Jadranka hoteli su među vodećim turističko-trgovačkim društvima u Hrvatskoj, a ponosni su dobitnik nagrade Najbolji poslodavac. Poznati su po svojoj iznimnoj ljubaznosti i susretljivosti te vrhunskoj usluzi zbog koje se gosti rado vraćaju stoga traže motivirane, komunikativne i uslužne djelatnike na sljedećim poslovima: konobar, konobar-barmen, kuhar, pomoćni kuhar, recepcioner, vozač-portir, radnik u domaćinstvu, radnik u hortikulturi, spasilac, radnik na bazenu. Pronašli ste poziciju koja vas zanima? Slobodno se prijavite još danas – svi oglasi su na Sajmu poslova u turizmu.

Aminess je brend tvrtke Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre i Dalmacije u čije se hotele i kampove gosti vrlo rado vraćaju. Kako bi svakome gostu pružili vrhunsku uslugu, zapošljavaju kandidate na različitim pozicijama u ugostiteljstvu. Iskoristite priliku i prijavite se još danas!

Brand Samarcanda je prisutan u sektoru turizma dulje od dvadeset godina i to kao leader u organizaciji turističke animacije i manifestacija. Tvrtka svoje poslovanje temelji na jasno izraženim ciljevima, jasnoći pri definiranju ugovora i radnog odnosa, besplatnom školovanju, brizi o kvaliteti življenja u naselju. Poslodavac je i za ovu sezonu u potrazi za motiviranim kandidatima na različitim pozicijama. Trenutno ima štand na Sajmu poslova u turizmu pa svakako provjerite ponudu poslova!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa