Svečano otvorena prva Lidlova prodavaonica u Medulinu

0
Načelnik Goran Buić prerezao je vrpcu
Načelnik Goran Buić prerezao je vrpcu

Prva Lidlova trgovina u Medulinu na adresi Munida 3c otvorena je 20. veljače. Načelnik Općine Medulin Goran Buić s voditeljicom trgovine Jelenom Novković svečanim je rezanjem vrpce otvorio trgovinu te poručio da je iznimno zadovoljan što trgovina Lidl ima jednake cijene u cijeloj Hrvatskoj, ali i nudi hrvatske proizvode uz brojne ostale.

Svečano otvorenje uveličali su i učenici Osnovne škole „Dr. Mate Demarina“ koji su tom prigodom otpjevali dvije pjesme. Uz učenike prisustvovali su i mladi članovi Veslačkog kluba Medulin kojem je Lild Hrvatska donirao iznos od 35.000 kuna za nabavu broda Filippi „samac“ te pripadajuća vesla u svru poboljšanja uvjeta rada i postizanja boljih rezultata Kluba.

Lidl u Medulinu je 91. Lidlova trgovina u Hrvatskoj, a u Medulinu je izgrađena prema novom konceptu gradnje i uređenja što podrazumijeva veću prodajnu površinu, prostranija parkirna mjesta, korištenje energetski učinkovitije Led rasvjete, ali i jednostavnije kretanje osobama sa invaliditetom. Lidl se nalazi na samom ulazu u Medulin, na adresi Munica 3c, a radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 8 do 21 sati, a nedjeljom od 8 do 18 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa