Fatboy Slim dolazi u umaški Stella Maris

0
Fatboy Slim (foto: Facebook)
Fatboy Slim (foto: Facebook)

Festivalskom tsunamiju na kojem su sredinom prosinca uz Exit pristigli The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4 sada se pridružuje novi, još veći val izvođača koji predvode vodeće svjetske glazbene zvijezde elektronske scene i regionalni heroji. Dobitnik Grammyja, tri BRIT i čak 10 MTV nagrada, legendarni šoumen Fatboy Slim vraća se u Stella Maris poslije točno sedam godina od antologijskog nastupa koji se i danas prepričava!

Na Sea Star festival 26. i 27. svibnja u Umag Fatboy dolazi kao jedan od glavnih izvođača vodećih svjetskih festivala poput Glastonburya, Tomorrowlanda i naravno Exita. Headlinersku liniju proširit će lider njemačke i svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner, poznat po stadionskim spektaklima pred desetinama tisuća ljudi. Jedan od njegovih posljednjih nastupa ušao je u povijest, kada je u sklopu ceremonije obilježavanja 25 godina pada Berlinskog zida nastupio pred pola milijuna ljudi, čime je postavljen rekord koji će još dugo biti nedostižan i najvećim bendovima današnjice.

Na Sea Star iz Londona stiže diljem planete proslavljeni dubstep-rock sastav Modestep koji će prvi put u regiji nastupiti u punom LIVE izdanju, a furiozni kvartet novih hedlajnera zaokružiće i čuveni australski bass-rock bend Pendulum u specijalnom DJ izdanju sa kojim su priredili neke od najvećih EXIT tuluma u povijesti! Poznati su i prvi potvrđeni izvođači iz grupe najtraženijih u regiji, a čine ih Elemental, Bad Copy, Brkovi, Artan Lili, Jonathan, High5 & Kukus, Kiša metaka, Krankšvester, Matter i Sassja!

Zbog ogromnog interesa, aktualne "poklon" cijene festivalskih ulaznica od 229 kn, što je 50% od finalnog iznosa, odnosno 749 kn za VIP Gold, varijedit će najkasnije do 28. veljače, a prodaju se u sistemima Ticketshop.hr i Entrio. Sea Star nudi i dvije vrste kamp smještaja, Premium i Premium Plus, obje sa 4 zvjezdice, uz priključke za struju, pitku vodu, tuševe, toalete, i sve to na samo 100 metara od festivala i mora! Kamp će biti u funkciji od 24. do 29. svibnja s cijenama od 28 do 33 eura.

Posjetitelji mogu rezervirati i smještaj u hotelima Sol Aurora i Sol Umag, Melia Istrian vilama, te Sol Amfora, Sol Stella, Sol Katoro i Polynesia apartmanima. Svi su u krugu od 100 metara do najviše 1km od festivala, što Sea Star čini jedinstevnim u Hrvatskoj. Raznovrsnom smještaju dodan je i prijevoz autobusima iz svih većih hrvatskih gradova, kao i paketi koji objedinjuju ulaznicu, smještaj i prijevoz. Više informacija o paketima može se pronaći na siteu www.exittrip.org.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa