Grad Poreč objavio poziv za predlaganje kandidata za Povelju 30. april

0
S prošlogodišnje dodjele Povelje 20. april
S prošlogodišnje dodjele Povelje 20. april

Grad Poreč je objavio je javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje - Povelju „30. april“.

Pravo predlaganja kandidata za godišnje priznanje Grada Poreča, Povelju „30. april“, koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2017. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča.              

Predlagatelji su dužni svoj prijedlog dostaviti na adresu: Grad Poreč-Parenzo - Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja do zaključno s 1. ožujkom 2017. godine.

Osim imena i prezimena, odnosno naziva i adrese kandidata, prijedlog mora sadržavati: životopis, radna i životna dostignuća, za pravne osobe osnovne podatke, te posebne razloga zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.                

Povelja „30. april“ dodjeljuje se povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča, pojedincima iz zemlje i inozemstva, za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa i tima, te udrugama i pravnim subjektima koji su svojim idejama i njihovim realizacijama, bilo individualno ili unutar ustanove, doprinijeli promicanju imena Grada Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imagea u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i slično).            

Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa