Prelijepa Vedrana igrala za Poreč, a sad je zvijezda u Cannesu

0
Vedrana na promo materijalu kalendara francuskog odbojkaškog kluba (foto: 24sata/privatni album)
Vedrana na promo materijalu kalendara francuskog odbojkaškog kluba (foto: 24sata/privatni album)

Vedrana Jakšetić, bivša odbojkašica OK Poreč, s kojim je 2014/2015 godine osvojila naslov prvaka Hrvatske, odnedavno igra za odbojkaški klub u francuskom Cannesu. RC Cannes Volley-Ball bio je dvostruki prvak Europe i čak je 18 puta zaredom osvajao titulu prvaka Francuske. Vedrana je rodom iz Osijeka, a igrala je i za hrvatsku odbojkašku reprezentaciju.

Tek joj je dvadesetak godina, no može se pohvaliti vrlo uspješnom karijerom. Prve je korake učinila u Ženskom odbojkaškom klubu Osijek. "Vedrana je iz OK Poreč prešla u Cannes što bi u nogometnom svijetu bilo kao da neki mladi prvotimac Rijeke potpiše za Real Madrid!" piše 24sata.

- Istina, Cannes je doista veliki klub. Za odlazak u Francusku sam se odlučila zbog kvalitete lige, dobre ponude kluba i zbog mog individualnog napretka s vrhunskim trenerom - otkrila je Vedrana za 24sata

- Tata je nogometni trener, a mama odbojkaška trenerica. Počela sam trenirati odbojku u trećem razredu osnovne škole, iako sam i prije puno vremena provodila u dvorani dok se mama još profesionalno bavila odbojkom - kaže Vedrana za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa