Aleksej Mišan kandidat IDS-a za načelnika Općine Fažana

0
Aleksej Mišan
Aleksej Mišan

Aleksej Mišan kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Fažana, a Ivan Marčeta za donačelnika, jednoglasno je odlučeno na posljednjoj sjednici Predsjedništva fažanskog IDS-a te potvrđeno na Skupštini podružnice.

Predsjednik Općinske podružnice IDS-a Fažana Ivan Geršić iskazao je veliko zadovoljstvo jednoglasno potvrđenom kandidaturom Mišana i Marčete kazavši:

„Ponosan sam što naša podružnica ima kvalitetne mlade ljude koji će sva stečena znanja, iskustva i sposobnosti maksimalno usmjeriti u realizaciju našeg programa za brži razvoj Općine Fažana, i to je najvažnije“, kazao je Geršić.

Geršić je istaknuo važnost zajedništva na koje u IDS-u uvijek stavljaju naglasak kazavši kako će „konkretan program za lokalne izbore, kao i sve buduće odluke donijeti zajedno. Kad kažem zajedno, mislim na sve mještane koji se sukladno svojim mogućnostima žele i mogu angažirati“.

„Ovi su izbori jedinstvena prilika da konačno pokrenemo našu općinu i da se ona u naredne četiri godine zasluženo razvija ubrzanim tempom, za što ima sve potencijale. To je naš glavni i najvažniji cilj i IDS je spreman i voljan preuzeti odgovornost za vođenje općine“, zaključio je predsjednik Općinske podružnice IDS-a Fažana.

Kandidat IDS-a za načelnika Fažane Aleksej Mišan, sadašnji ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Pula, zahvalio se prisutnima na podršci kazavši da mu kandidatura predstavlja veliku čast, no ujedno izazov i odgovornost koju će rado prihvatiti, jer „današnje stanje u našoj Općini daleko je od idealnog, a mi to želimo i možemo promijeniti“.

„U politici ne postoji čarobni štapić, promjene se ne događaju preko noći već je za njih potrebno puno rada i svakodnevan rad, a to je ono što Marčeta i ja nudimo. Želimo li pokrenuti Općinu, moramo raditi svi zajedno, samo tako možemo dati novi smjer i od Fažane, koja ima nevjerojatan potencijal, napraviti najrazvijeniju općinu u Istri“, istaknuo je Mišan dodavši da „Fažana napreduje puno sporijim koracima nego što bi zapravo trebala“.

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Fažana smatra kako je „potrebno promijeniti način rada općinske uprave jer odluke ne smije donijeti jedna osoba, već je tu potrebno staviti glave skupa i raditi kao tim. Zato ću naš program za lokalne izbore konstantno nadopunjavati vašim konstruktivnim prijedlozima“.

„Naši prioriteti bit će svakako gospodarski razvoj, održivi razvoj turizma, urbanistički planovi uređenja, novi komunalni vezovi u lučici Valbandon i Fažana, točke besplatnog interneta te više sadržaja za mlade, dnevni centar za umirovljenike, potpore i subvencije za poduzetnike te rješavanje imovinsko-pravnih odnosa (kanalizacija, oborinska odvodnja i nove ceste)“, naveo je Mišan dodavši da je od danas svakodnevno na raspolaganju za sva pitanja, prijedloge, ali i kritike.

„Spreman sam raditi predano i profesionalno za dobrobit naše zajednice te ću svim mještanima uvijek biti na usluzi“, zaključio je kandidat IDS-a za načelnika Općine Fažana Aleksej Mišan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa