Boris Babić kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan

0
Boris Babić
Boris Babić

Boris Babić kandidat je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Kršan,  odlučeno je jednoglasno na nedavno održanoj sjednici Predsjedništva Općinske podružnice IDS-a.

Tom je prigodom predsjednik Općinske podružnice IDS-a Kršan Dino Čekada kazao kako mu je iznimno drago što je jednoglasno potvrđena kandidatura Borisa Babića:

„Jako mi je drago što u našim redovima imamo kvalitetnu osobu koja može novim idejama i snagom ubrzati razvoj općine Kršan koji je prijeko potreban. Stanje u Općini daleko je od idealnog, a lokalni izboru u svibnju idealna su prilika da se to promjeni“, kazao je.

Čekada je također istaknuo kako „IDS želi i može preuzeti odgovornost za vođenje općine“. „Kako bi Općina Kršan napredovala i razvijala se, potrebna je prije svega uprava koja će služiti kao servis svim mještanima, uprava koja će znati valorizirati brojne potencijale naše općine te raditi na dobrobit svih mještana, a ujedno imati realne planove i provedive ciljeve za naredne godine“, kazao je predsjednik Općinske podružnice IDS-a Kršan Dino Čekada.

Kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan Boris Babić zahvalio se svima na podršci kazavši da mu kandidatura predstavlja veliku čast, ali i odgovornost, koju će vjeruje znati opravdati maksimalnom predanošću i svakodnevnim angažmanom.

„Želimo li promjene moramo raditi puno i mudro, ali prije svega zajedno! Jedino tako možemo realizirati zacrtane projekte i postići željene rezultate. Naša općina ima velik potencijal, a prioriteti su svakako ubrzati gospodarski razvoj kao i razvoj poljoprivrede i turizma te otvoriti nova radna mjesta“, kazao je Babić dodavši da „odluke ne smije donositi jedna osoba već je potrebno raditi kao tim“.

„Stoga, od danas sam svakodnevno na raspolaganju za sva vaša pitanja, prijedloge ali i kritike. Naš program za lokalne izbore nadopunjavat ću vašim konstruktivnim prijedlozima, a moj će rad biti profesionalan, pošten i predan“, kazao je kandidat IDS-a za načelnika Općine Kršan Boris Babić zaključivši da će „u razdoblju pred nama detaljno predstaviti program IDS-a za ubrzani razvoj Općine Kršan svim mještankama i mještanima općine“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa