Renato Krulčić kandidat IDS-a za gradonačelnika Pazina

0
Renato Krulčić
Renato Krulčić

„Aktualni pazinski gradonačelnik Renato Krulčić kandidat je IDS za gradonačelnika Grada Pazina“, izjavio je predsjednik Gradske podružnice IDS-a Dragan Šipraka sinoć na konferenciji za medije po završetku redovne izvještajne Skupštine pazinskog IDS-a.

Predsjednik podružnice IDS-a Pazin Dragan Šipraka istaknuo je tom prigodom kako posljednjih godina IDS u Pazinu kontinuirano raste, kako brojem glasova osvojenih u posljednjih nekoliko parlamentarnih i lokalnih izbora te izbora za mjesne odbore, ali i brojem članova.

- Želimo nastaviti istim tempom i kvalitetom, želimo i dalje svakodnevno surađivati s građanima i mjesnim odborima, raditi na terenu, posebice s mladima, želimo i dalje nastaviti izvrsnu suradnju sa županijskim i s državnim vlastima, i zato ponovno kandidiramo Renata Krulčića za gradonačelnika!, rekao je Šipraka. - Poslu smo prionuli krajnje ozbiljno i odgovorno te vjerujem da su pomaci na području svih mjesnih odbora u Pazinu itekako vidljivi, naglasio je Šipraka dodajući kako Pazin postaje sve bolje mjesto za život.

Kandidat IDS-a za gradonačelnika Grada Pazina Renato Krulčić zahvalio se prisutnima na čvrstoj podršci.

- Spreman sam ponovno tražiti povjerenje građana za upravljanje gradom na temelju postignutih rezultata u izgradnji infrastrukture, sanacije i konsolidacije gradskog proračuna, projekata koje smo započeli ili planiramo započeti te uz pregršt pozitivne energije, iskustva ali i uz podršku brojnih članova i simpatizera IDS-a kao i građana Grada Pazina.

- U fokusu našeg rada bit će i dalje građani Pazina, istaknuo je Krulčić kazavši da je ponosan na odličnu komunikaciju s građanima i transparentnost gradskog proračuna. – Vjerujem da je to doprinijelo da je danas nezaposlenost u Pazinu ispod 6 posto, odnosno 30 posto manja nego u istom razdoblju prošle godine a to nam daje vjetar u leđa kako bismo dodatno poboljšali uvjete našim gospodarstvenicima da stvaraju nove vrijednosti na području Grada Pazina.

Krulčić je naveo i ogroman iskorak Pazina u turizmu te realizaciju brojnih kapitalnih projekata, od nove funkcionalno opremljene sportske dvorane, poticane stanogradnje, izgradnje i proširenje kanalizacijske mreže do brojnih investicija na području zbrinjavanja otpada.

Kandidat IDS-a za gradonačelnika Pazina najavio je i planove za idući mandat, kazavši da je u planu izgradnja Doma za starije i nemoćne osobe, stvaranje preduvjeta za izgradnju autobusnog kolodvora i poveznice istog sa vojarnom. - Kroz stvaranje preduvjeta za izgradnju Doma zdravlja u Pazinu, brojnih infrastrukturnih i komunalnih projekata te naposljetku kroz društveno odgovornu politiku želimo osigurati svim građanima Pazina kvalitetnije uvjete života, zaključio je Renato Krulčić.

Na Skupštini je sudjelovao i predsjednik Savjeta IDS-a i saborski zastupnik Tulio Demetlika, koji je u ime Predsjedništva IDS-a i svoje osobno čestitao pazinskoj podružnici na uspjesima u posljednjim izborima. -  Takvi rezultati potvrđuju da je IDS vrlo stabilna stranka te da svojom vjerodostojnom politikom koju provodi od samog osnutka opravdava povjerenje građana. Stranka smo koja postoji kako bismo zastupali interese i potrebe građana Istre, stoga nam je bitan svaki grad, općina i mjesni odbor, kazao je Demetlika.

Na Skupštini su prisustvovali i član predsjedništva IDS-a Igor Merlić, predsjednik IDS-a Pazinštine Emil Daus, predsjednica Kluba žena Pazinštine Hani Glavinić te brojni članovi i članice IDS-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa