Bendovi OSA Medije na promo turneji u Puli, Rijeci i Zagrebu

0
All Stars Division (foto: Facebook)
All Stars Division (foto: Facebook)

Labinska scena i dalje ne posustaje! Hiperproduktivni bljesak od pred dvije godine, kada je čak 15 bendova s autorskim stvarima izišlo na CD kompilaciji, svakako nije bila slučajnost, a izgleda niti vrhunac glazbenog vala kreacije ove male ali složne rokerske sredine. Krajem listopada 2016. nezavisni su glazbenici bivšeg rudarskog grada još jednom pokazali da plodno razdoblje i dalje traje, izdavši uz pomoć lokalnog indie labela “OSA Media” drugu po redu kompilaciju labinske nezavisne i alternativne glazbene scene.

13 bendova i izvođača, 13 autorskih pjesama i gotovo jednako toliko žanrova! Da sve ne ostane u lokalnim okvirima, kao i za prethodnu kompilaciju, i ovaj je put najavljena promotivna mini-turneja po većim hrvatskim rock središtima.
Već 27. siječnja karavana labinskih rockera i alternativaca stiže u riječki River Pub. Uz promociju CD kompilacije i projekciju video spotova bendova s labinske scene, Fjumani će moći uživo poslušati mračnu akustiku Henry’s Dream, melodičnost All Stars Division, moderne i energične Elyn Porter te sexy rock urnebes SDP Trio.

Turneja labinske scene nastavlja se u ožujku, kada na red dolaze promotivni nastupi u Puli (Rock caffe) i Zagrebu (Hard Place), na kojima će nastupiti čak po pet bendova sa scene! Kako zvuči kompilacija i što se može poslušati na promotivnim koncertima, zabilježeno je u odličnom videu nastalom tijekom labinske promocije CD-a, održane na dan izlaska kompilacije. Video se može pogledati u nastavku teksta, a kompilacija je dostupna za besplatan downlad na Bandcampu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa