lupoglav

Još jedna prevara s mobitelima: Žrtva ima dvadeset godina

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 22-godišnjak počinio kazneno djelo prijevare. Sumnjiči ga se da je prevario 20-godišnjakinju na način da je ona, sukladno dogovoru, u travnju prošle godine u Rijeci, sklopila tri ugovora s teleoperaterima te je navedene ugovore i mobitele poslala autobusom u Lupoglav 22-godišnjaku.

Djevojka je za to trebala dobiti više tisuća kuna i obećano joj je da ugovori više neće biti na njeno ime, no nakon što nije dobila dogovoreni novac te kada su joj počeli pristizati računi za mobitele, shvatila je da je prevarena i oštećena za nekoliko desetaka tisuća kuna. Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. siječnja u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Policija upozorava građane da ne pristaju na bilo kakve nerealne prijedloge osoba, koje od njih traže da osobno sklapaju pretplatničke ugovore i njima predaju mobilne telefone, uz obećanje da će za to dobiti novčanu naknadu, a kasnije neće biti u obvezi plaćati mjesečne račune. Naime, kao potpisnici ugovora sami će biti odgovorni za ispunjavanje ugovorenih obveza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa