Iduće godine Rovinj dobiva integralni hotel

0
Jedan od apartmana unutar Zig Zag ponude
Jedan od apartmana unutar Zig Zag ponude

Hrvatske “city break“ gradove poput Zagreba i Dubrovnika kao i mjesta na obali svake godine posjećuje sve više turista. No, kako se mijenjaju trendovi u odabiru destinacija, tako se mijenjaju i standardi u pružanju turističkih usluga. Posljednjih su se nekoliko godina mnogi vlasnici stanova, apartmana i drugih objekata odlučili baviti turizmom i iznajmljivanjem smještaja. No, kako se radi o zahtjevnom poslu koji podrazumijeva poznavanje trendova u turizmu, marketingu, znanje o prodaji, upravljanju rezervacijama i pružanje vrhunske kvalitete usluge te određene investicije, mnogi su iznajmljivači vrlo brzo odustali.

Rješenje su mnogi pronašli u usluzi tvrtke Zagreb Original, vlasnici brenda Zig Zag Apartments, koja preuzima nekretnine privatnih i pravnih osoba, renovira ih i oprema, upravlja svim procesima koje iznajmljivanje podrazumijeva, a vlasnicima isplaćuje fiksni neto prihod kakav su imali dok su se samostalno time bavili. Pritom se vlasnici više ne moraju baviti aktivnostima poput online rezervacija, oglašavanja, dočekivanja gostiju, čišćenja i dr.

Zahvaljujući ovom uspješnom poslovnom modelu, ZigZag Apartments je 2014. u Zagrebu otvorio prvi integralni hotel u Hrvatskoj, a u sezoni 2017. planira otvaranje integralnog hotela u Dubrovniku gdje već sada upravlja najvećim brojem privatnih apartmana u starom gradu u odnosi na konkurenciju, čak 52. U Rovinju će integralni hotel otvoriti u 2018. godini do kada tvrtka planira u svom portfelju imati čak 1.000 apartmana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa