Dobio drogu uz odgodu plaćanja, sakrio je u toalet u Trvižu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pazinska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 41-godišnjak i 24-godišnjak počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je 24-godišnjak od studenog do prosinca prošle godine, u nekoliko navrata kupio marihuanu od 41-godišnjaka, koju je potom dalje preprodavao, kao i da je početkom siječnja, uz odgodu plaćanja, od 41-godišnjaka dobio 23 tablete MDMA, 5.7 grama amfetamina i 3.7 grama marihuane.

Navedenu drogu prepakirao je i sakrio u toalet ugostiteljskog objekta u Trvižu kako ju mogao prodati djelatnicima i gostima objekta, pri čemu su ga 11. siječnja u večernjim satima zatekli policijski službenici.

Prilikom pretrage stana u Pazinu, kojeg osumnjičenici koriste, policijski službenici pronašli su još tri tablete MDMA, 0.5 grama amfetamina, 1.2 grama marihuane, šest komada LSD-a i 4.6 grama nepoznate materije. Pronađena droga je oduzeta, a osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 12. siječnja u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa