Produljen rok za prijedloge gradskih priznanja u Puli

0
Pula iz zraka
Pula iz zraka

Vezano za poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja u 2017. godini, kojim Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Pule poziva sve građane i pravne osobe s prebivalištem, odnosno sjedištem u gradu Puli da dostave prijedloge kandidata kojima bi se kao istaknutim i zaslužnim osobama uručila javna priznanja Grada Pule, Grad obavještava da se rok za dostavu prijedloga produljuje do 31. siječnja. Javna priznanja Grada Pule su slijedeća:

Nagrada Grada Pule - dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su svojim višegodišnjim radom i posebnim uspjesima u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, tjelesne i tehničke kulture, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, zaštite čovjekova okoliša ili u pružanju humanitarne i druge pomoći, dali značajan doprinos razvitku i ugledu grada Pule.

Grb Grada Pule - dodjeljuje se pojedincima za postignute izvanredne rezultate i osobite uspjehe ostvarene u 2016. godini.

Povelja Grada Pule - dodjeljuje se pravnim osobama: trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.

Povelja „Počasni građani Grada Pule“ - dodjeljuje se kao posebna počast pojedincima koji nisu stanovnici grada Pule, a svojim su osobnim doprinosom zadužili grad Pulu i njegove građane, značajno pomažući napredak i razvoj grada Pule te suradnju s drugim gradovima u zemlji i inozemstvu.

Prijedlog kandidata mora biti potpisan od predlagatelja, obrazložen i po mogućnosti popraćen dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja. Prijedlozi se podnose na adresu: Grad Pula, Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja, Forum br.1., 52.100 Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa