nakon pet godina

U petak Disciplin A Kitschme u kultnom Hotelu Pula

0
Disciplin A Kitschme promovira album "Opet"
Disciplin A Kitschme promovira album "Opet"

Grupa Disciplin A Kitschme vraća se u Pulu nakon više od pet godina i to u petak 20. siječnja, a nastupit će u Hotelu Pula gdje će promovirati album "Opet". Hotel Pula bio je poznat početkom devedesetih godina kao kultno okupljalište fanova dark, alternativne i noise glazbe. Vrata se otvaraju u 21 sat, a organizator napominje da koncert počinje točno u 22.30.

Prije i poslije koncerta posjetitelje će zabavljati DJ Teddy Lee do pet sati ujutro. Grupu Disciplina kičme (ili kako se još vole pisati Disciplin A Kitschme) još od osnivanja 1981. predvodi Dušan Kojić-Koja. Njihova glazba mješavina je mnogih stilova, od funk-rocka, noise-rocka, jazz fuzije, drum and bassa i mnogih drugih. Sastav je osnovan nakon raspada grupe Šarlo Akrobata i do 1991. Disciplina kičme je radila u Beogradu, te su za to vrijeme objavili sedam albuma. Sastav je odličnim izvedbama stekao brojne obožavatelje diljem tadašnje Jugoslavije.

Godine 1992. Kojić je otišao u London gdje je surađivao s inozemnim glazbenicima. U Londonu je objavio albume "I Think I See Myself On CCTV", "Heavy Bass Blues" i "Refresh Your Senses, NOW!". Godine 2002. vratio se u Beograd, a tri godine kasnije, okuplja novu postavu Disciplin A Kitschme. Album "Uf!" sastav objavljuje 2011. U suradnji s vinkovačkim glazbenikom Igorom Djekeom 2015. godine izdali su za sada svoj posljednji album "Opet".

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna u pretprodaji su u trgovini Freak Out u ulici Sergijevaca 26 i Rock Baru Mimoza. U slučaju da se ulaznice ne rasprodaju u pretprodaji, s obzirom da je kapacitet ograničen, ulaz će na dan koncerta biti 80 kuna. Koncert organizira Incognito agency iz Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa