novi v.d. glavnog urednika

Frank o Novom listu: Radit ćemo kreativnije i provokativnije novine

0
Robert Frank (lijevo) od kolovoza 2015. bio je glasnogovornik HNK "Rijeka" (foto: Novi list)
Robert Frank (lijevo) od kolovoza 2015. bio je glasnogovornik HNK "Rijeka" (foto: Novi list)

Odlukom Uprave Novog lista, Robert Frank imenovan je danas vršiteljem dužnosti glavnog urednika Novog lista. Robert Frank novinarstvom se počeo baviti 1996. godine u riječkom dopisništvu Slobodne Dalmacije, potom je neko vrijeme proveo u Primorsko-goranskom Dnevniku, a onda je na poziv tadašnjeg glavnog urednika Novog lista Veljka Vičevića prešao u Novi list gdje je, uz kraći period proveden u Jutarnjem listu, proveo najveći dio svoje novinarske i radne karijere, piše Novi list.

Od kolovoza 2015. godine, Frank je bio glasnogovornik i šef Odjela za odnose s javnošću Hrvatskog nogometnog kluba »Rijeka«. U svojoj karijeri najviše se bavio istraživačkim novinarstvom, a nedavno je, u izdanju »Profil Mozaika«, objavio dječji roman »Hej, ne želim odrasti«.

– Ova redakcija ima potencijala raditi još bolje novine. Nakon što snimim situaciju i napravim određene promjene, od 20. siječnja, kada planiramo izaći s novim »Novim listom«, sadržajno i grafički redizajniranim, pokušat ćemo raditi još zanimljivije, kreativnije, provokativnije i u konačnici kvalitetnije novine – rekao je Frank nakon stupanja na dužnost, donosi Novi list, koji je vlasnički i poslovno povezan s pulskim Glasom Istre.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa