Advent u Poreču: U petak vas zabavljaju Gustafi i The Blondes

0
Gustafi nastupaju na porečkom Trgu Matije Gupca
Gustafi nastupaju na porečkom Trgu Matije Gupca

Novogodišnji vikend pozicionirao je Poreč kao jednu od najposjećenijih destinacija u Hrvatskoj za doček Nove godine, a lijepo vrijeme i bogat program na brojnim lokacijama u gradu uljepšali su posljednje dane 2016. godine.

Tako se na punom Trgu slobode održao tradicionalni doček Nove godine uz koncert Jasmina Stavrosa i Mladena Grdovića, dok je na Trgu Matije Gupca, u sklopu Adventa Poreč, za naše najmlađe organiziran doček Nove godine u podne. Prvoga dana 2017. godine na Trgu Matije Gupca organizirana je i repriza dočeka Nove godine uz Night Express.

- Ponosan sam da je Poreč još jednom dokazao da je šampion hrvatskog turizma, jer je uz Zagreb bio najposjećenija destinacija u Hrvatskoj tijekom novogodišnjih praznika. Također, ponosan sam jer je naš Advent bez dileme najbolji Advent u Istri. Veliki broj gostiju, ali i svi naši Porečani, svojim prisustvom uljepšali su posljednje dane godine za nama, a vesele me i brojni pozitivni komentari na program, kao i veliki broj ljudi na gradskim ulicama koji su proteklog vikenda uživali u lijepom vremenu, bogatom programu i tako veselo ušli u novu 2017. godinu, rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Poreča Loris Peršurić.

Blagdanski vikend pred nama ujedno je i posljednji vikend prvog izdanja Adventa Poreč, a kako dobrog provoda ne bi nedostajalo, 6. siječnja s početkom u 20 sati na Trgu Matije Gupca nastupit će majstori za fešte – Gustafi.

Uz koncert Gustafa, u subotu će na Trgu Matije Gupca nastupiti The Blondes, dok će Gordan Gregurović u nedjelju i svečano zatvoriti Advent Poreč. Naravno, tijekom vikenda održat će se, sad već tradicionalna, besplatna dječja predstava petkom. S početkom u 17.30 sati, na Trgu Matije Gupca odigrat će se predstava Beffana - kao istarska (zaboravljena) tradicija koja će se djeci ispričati na zanimljiv i duhovit način. U subotu je organizirano i posljednje izdanje Adventskog cirkusa, s početkom u 17.30 sati, a podsjećamo kako će porečko besplatno klizalište ostati otvoreno sve do 15. siječnja.

Najnovije vijesti