Prva dama u istri

Melania Trump kao djevojka poslala razglednicu iz Novigrada

0
Razglednica Melanie Trump iz Novigrada (Foto: Matjaž Krivic za CNN)
Razglednica Melanie Trump iz Novigrada (Foto: Matjaž Krivic za CNN)

Većina je Slovenaca bar jednom bila na godišnjem odmoru u Hrvatskoj, odnosno Istri, a izuzetak nije ni prva dama SAD-a Melania Trump, inače porijeklom iz slovenske Sevnice. Bar to proizlazi iz priče koju su objavili Jutarnji list, CNN i dio drugih medija.

Na internetu se naime može pronaći fotografija razglednice koju je sadašnja supruga američkog predsjednika navodno 1987. godine poslala iz istarskog Novigrada prijatelju Peteru Butolnu u Ljubljanu.

Butoln je za CNN izjavio da je mladu Melaniu upoznao u ljubljanskom baru „Konjski rep“ te da su nekoliko mjeseci hodali. Potonje su iz službe marketinga prve dame SAD-a za CNN demantirali, no nisu se izjašnjavali jesu li se Melania Trump i Butoln poznavali, odnosno jesu li bili u nekom drugom odnosu.

Na razglednici, navodno poslanoj uoči Butolnova odlaska na služenje vojnog roka, piše: „Već se dugo nismo ni čuli, ni vidjeli, zato ti šaljem barem lijepi pozdrav s mora. Melanija. Nadam se da ćeš se doći malo se oprostiti prije odlaska u .....? Piši mi!“ Razglednica djeluje autentično, no teško je biti siguran bez provjere stručnjaka.

Bilo bi zanimljivo znati je li Melania duže vrijeme boravila u Novigradu ili je bila tek na proputovanju, kao i je li bila u privatnom smještaju ili nekom od hotela ili kampova. Ukoliko se netko od Novigrađana sjeća Melanie i želi podijeliti svoje uspomene s javnošću, bilo bi nam drago da se obrati redakciji Istarskog.hr. (Kristian Stepčić Reisman)

Foto: Matjaž Krivic za CNN

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa