U Poreču doček za djecu u podne i repriza dočeka

2
Poreč Advent
Poreč Advent

Doček Nove godine na porečkom Trgu slobode jedan je od najpopularnijih organiziranih dočeka na otvorenom koji svake godine na porečkom glavnom trgu okupi veliki broj Porečanki i Porečana te njihovih gostiju.

Ove godine početak proslave dočeka Nove godine najavljen je već za 11 sati uz Baredinesaure i Orchestra Istriana, nakon čega slijedi DJ program. Od 23 sata na pozornicu stupaju svima poznati Jasmin Stavros i Mladen Grdović.

Točno u ponoć slijedi doček Nove godine uz zdravicu i čestitku gradonačelnika, a Stavros i Grdović će publiku nastaviti zabavljati do nakon 1 sat u novogodišnjoj noći. Zabava će se potom do ranih jutarnjih sati nastaviti uz DJ-a, a publika će se moći zagrijati uz bogatu ponudu jela i pića koja će se tijekom cijelog programa nuditi s okolnih štandova.  Ulaz je za sve besplatan.

U subotu, 31. prosinca, Advent Poreč za naše najmlađe organizirao je besplatan Dječji doček Nove godine, koji će se održati na Trgu Matije Gupca s početkom u podne. Osim prigodne predstave, djeci omiljenog Teatra Naranča, za porečke mališane organizirana su i brojna iznenađenja poput dječjeg vatrometa  i brojnih gostiju koji će im upriličiti doček kakav još u Poreču nisu imali prilike doživjeti!

Sutradan, 1. siječnja, Trg Matije Gupca okupit će sve željne reprize dočeka Nove godine – energičan koncert The Night Expressa, s početkom u  20 sati uvest će nas u posljednji tjedan prvoga izdanja Adventa Poreč.

The Night Express

 

Najnovije vijesti