Za božićni vikend u Poreču zabavlja vas grupa Nola

0
Pulska grupa Nola
Pulska grupa Nola

Brojna događanja na Adventu Poreč uvela su nas tijekom proteklih dvadesetak dana, u pravo blagdansko raspoloženje, čije finale tek predstoji. U nedjelju, na Božić, na Trgu Matije Gupca s početkom u 20 sati, koncert iznenađenja održat će grupa Nola, dok će nakon njih DJ pult preuzeti DJ Giancarlo Mr.G.

Danas, paviljon na Trgu Matije Gupca rezerviran je za finale ovogodišnje sezone kviz-večeri. Večerašnji kviz na otvorenom vodit će jedan od najpoznatijih hrvatskih kvizaša – Dean Kotiga, a program počinje u 19 sati. Nakon kviza, glazbu će na Trgu Matije Gupca puštati jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-eva, Luka Montecchi. U kazališnoj dvorani porečkog Pučkog otvorenog učilišta, božićni koncert će u 20 sati održati mješoviti zbor Joakim Rakovac.

Sutra, na sam Badnjak, za sve građane i goste Poreča, organizirana je prigodna marenda i druženje povodom Badnjaka i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Edi Štifanić će, zajedno sa zamjenicima Lorisom Peršurićem i Nadijom Štifanić Dobrilović, na Trgu Matije Gupca od 10 sati dijeliti besplatan bakalar i vino.

Uz prigodnu zakusku, osigurana je i glazba – okupljene će zabavljati Sergio Pavat i duo Portofino Ratko i Edi. A kako bi i naši najmlađi, uz besplatno klizanje na Adventu, prije odlaska kućama, mogli uživati na porečkom Adventu, i ove je subote organiziran Adventski cirkus s hodačima na štulama te božićnim pjesmama i radionicama, nakon kojeg, od 20 sati, slijedi koncert grupe Febra. Detalje i bogati program provjerite na www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa