Grad Pazin ažuran i susretljiv prema novinarima

0
Pazinski novinari na prijemu kod gradonačelnika
Pazinski novinari na prijemu kod gradonačelnika

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana te završetka poslovne 2016. godine, gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić održao je 21. prosinca tradicionalni prijem za novinare koji djeluju na području Grada Pazina.

Prijemu su prisustvovali novinari dopisništva Glasa Istre, Radio Istre, TV Istre te dopisnik lista La voce del popolo.  Gradonačelnik je zahvalio novinarima na dobroj suradnji te profesionalnom obavljanju poslova informiranja javnosti. Uz to se ukratko  osvrnuo na projekte i ostale aktivnosti Grada Pazina u 2016.  godini među kojima je istaknuo pripremne radnje za uvođenje proračunske riznice, uspješno kandidiranje projekta KultourSpirit na EU fondove, druge prijave Grada Pazina s partnerima na natječaje Europske unije, prijava projekta nerazvrstane ceste „Mala Traba – Vela Traba“ na Fond za ruralni razvoj, razvoj komunalne infrastrukture na području Stancije Pataj i dr.

Ispred nazočnih novinara, gospodin Mirjan Rimanić i Branko Ljuština zahvalili su gradonačelniku i gradskoj upravi na uspješnoj suradnji te ažurnosti i susretljivosti iskazanoj prilikom odgovaranja na upite predstavnika medija, uz želju da se takva suradnja nastaviti i u buduće, te da se planovi koji su zacrtani od strane gradske uprave doista i ostvare.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa