Predstavljen poštanski žig posvećen Mikeli Ristoski

0
Mikela Ristorski i Sabina Pavcić
Mikela Ristorski i Sabina Pavcić

U poštanskom uredu Hrvatske pošte u Medulinu 21. prosinca održana je promocija poštanskog žiga posvećenog zlatnoj paraolimpijki iz Rija 2016. i članici Atletskog kluba Medulin Mikeli Ristoski.

Promociji žiga su prisustvovali načelnik Općine Medulin Goran Buić, predsjednik Atletskog kluba Medulin Mate Mezulić, zlatna paraolimpijka sa trenerom Mikela Ristoski, voditeljica područja poštanskog ureda Sabina Pavić te koordinatorica Sandra Brumnić. Načelnik Goran Buić pozdravio je sve prisutne te izrazio zadovoljstvo što su Poštanski ured Medulin i Hrvatska pošta prihvatili inicijativu kreiranja žiga Mikele Ristoski koji će obilježavati svu poštu poslanu sa današnjim datumom. Voditeljica područja Sabina Pavić pozdravila je sve prisutne te se zahvalila načelniku Goranu Buiću, Atletskom klubu Medulin i Hrvatskom društvu olimpijske filatelije i memorabilije iz Zagreba na inicijativi obilježavanja uspjeha Mikele Ristoski kroz kreiranje poštanskog žiga. Na samom kraju predstavljanja žiga, voditeljica Pavić uručila je Mikeli Ristoski uvećanu presliku njenoga žiga te naglasila da će žig iako će se koristiti samo danas ostati u trajnoj arhivi.

Mikela Ristoski skromno, ali ponosno pečatirala je nekoliko primjerka koje će poslati prijateljima, ali i zadržati za uspomenu. Primjerak je uručila i prisutnima te zahvalila na ovom činu koji ju je učinio izrazito sretnom i ponosnom. Predsjednik Atletskog kluba Medulin Mate Mezulić zahvalio se svima koji su sudjelovali u kreiranju žiga te time još jednom pružili Mikeli Ristoski pohvale za njen trud.

Današnji će datum zasigurno ostati zabilježen, ne samo u Hrvatskoj pošti, Općini Medulin i Mikeli Ristoski osobno, već i svima koji danas budu poslali svoju poštu označenu žigom koji sadržava sliku i ime Mikele Ristoski. Tako će svu današnju poštu koja bude poslana iz Poštanskog ureda Medulin obilježavati Mikelin žig, a gdje će sve žig i pošta danas putovati tek ćemo saznati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa