nastupaju tbf, vatra, songkillersi

Klikni i osvoji ulaznice za Rovinj Music Festival!

0

Odbrojavamo još malo do početka najvećeg glazbenog demo festivala na ovim prostorima. Rovinj Music Festival od 26. do 29. prosinca ugošćuje četiri polufinalna demo bendova koji će pokušati osvojiti titulu najboljih i osvojiti nagradu od pet tisuća kuna i snimanje u studiju Glazbenog laboratorija Rovinj.

Uz natjecateljske bendove, RMF je pripremio i bogat zabavni program. U ponedjeljak 26. prosinca nastupaju grupe Pavel i Vatra, dan kasnije Songkillersi feat. Nikola Marjanović i splitski TBF, u srijedu 28. prosinca u šatoru na Valdibori nastupaju članovi Glazbenog laboratorija Rovinj dok festivalski program završava 29. prosinca besplatnim koncertom grupe Nola u kazalištu Gandusio.

Istarski.hr i Rovinj Music Festival nagrađuju tri najbrža čitatelja sa 3x1 ulaznice za koncerte grupe Pavel i Vatra i 3x1 ulaznicu za koncert Songkillersa i TBF-a. Tri najbrža čitatelja koja pošalju svoje podatke uz naziv željenog koncerta na pr@rmfestival.org osvaja po jednu ulaznicu. Također, ulaznice potražite i preko sustava Eventim po cijeni od 50 kuna u pretprodaji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa